P A L V E L U T


VAHVA RASKAUS-

Raskauden ajan yksilövalmennus

Raskauden ajan yksilövalmennus sopii odottavalle äidille, joka haluaa liikkua raskausaikana turvallisesti. Yksilövalmennukseen sisältyy monipuolisesti kehoa vahvistavia sekä rentouttavia liikkeitä ja se valmistaa kehoa tulevaan synnytykseen. Yhden tapaamisen kesto on 60 minuuttia. Tapaamiset toteutetaan kotikäyntinä. Hinta: 175e sisältää 3 tapaamista.Lokakuun loppuun tarjoushinta:150e

 Ensimmäinen käynnillä tehdään laajat esitietokysely ja alkutestit, Toisella ja kolmannella käynnillä käydään läpi etenemistä ja yhdessä voidaan tehdä eri harjoitteita yms.  Harjoittelu suunnitellaan yksilöllisesti äidin lähtötaso huomioiden. Kysy rohkeasti, jos sinulla on jotain kysyttävää.

Valmennus sisältää:

 • Treeniohjelman, joka sisältää vahvistavia lihaskuntoharjoitteita raskausajalle

 • Ohjeet lantionpohjan ja keskivartalon syvien lihasten harjoitteluun, sekä hengityksen käyttöön osana harjoittelua

 • Lantionpohjan rentoutusharjoituksia.

 • Valmennukseen voi osallistua myös etänä, jolloin lähetän laskun ennen ensimmäistä tapaamista.

 • Valmennus maksetaan ensimmäisellä tapaamiskerralla.

 • Maksuksi käyvät korttimaksu, käteinen, lahjakortti, ePassi sekä Smartum.

 • Lisätitetoa ja ilmoittautuminen sähköpostilla liikkuvamutsi@hotmail.com tai puh 0400277095. Ilmoittaudu minulle niin sovitaan paikka ja aika.

ASIAKASPALAUTTEITA

''Kiitos Iiris sinulle! On ollut ihanaa olla raskauden ajan yksilövalmennuksessa. Olen tullut kuulluksi. Ohjaat lempeästi ja huomioit raskaudenajan ''vaivani''. Ehdottomasti jatkan äiti-vauva jumpassa, kunhan pienokainen syntyy''Palaudu synnytyksestä - yksilövalmennus- Kotikäyntinä.

Tämä valmennus sopii sinulle, joka kaipaat tukea ja ohjeistusta liikunnan aloittamiseen turvallisesti raskauden ja synnytyksen jälkeen. Harjoittelu suunnitellaan yksilöllisesti sinun lähtötilanteesi ja palautuminen huomioiden. Yhden tapaamisen kesto on 60 minuuttia. Tapaamiset järjestetään kotikäynteinä.

Hinta: 175e sisältää 3 tapaamista. Lokakuun loppuun tarjoushinta:150e

Ensimmäinen käynnillä tehdään laajat esitietokysely ja alkutestit, erkauman tutkiminen ja ryhtitestit, Toisella ja kolmannella käynnillä käydään läpi etenemistä ja yhdessä voidaan tehdä eri harjoitteita yms. Harjoittelu suunnitellaan yksilöllisesti äidin lähtötaso huomioiden. Kysy rohkeasti, jos sinulla on jotain kysyttävää.

Valmennus sisältää:

 • Alkukartoitus

 • Erkauman tutkiminen sekä ryhtitestit

 • Lantionpohjan ja keskivartalon syvän tuen aktiviointi harjoitus ohjeet

 • 1-2 jakoisen lihaskuntotreenin kotiin synnytyksestä palautumisen tueksi, joka suunnillaan yhdessä sinun toiveiden mukaan.

 • Lantionpohjan rentoutus harjoitukset.

 • Valmennukseen voi osallistua myös etänä, jolloin lähetän laskun ennen ensimmäistä tapaamista.

 • Valmennus maksetaan ensimmäisellä tapaamiskerralla.

 • Maksuksi käyvät korttimaksu, käteinen, lahjakortti, ePassi sekä Smartum.

 • Lisätitetoa ja ilmoittautuminen sähköpostilla liikkuvamutsi@hotmail.com tai puh 0400277095. Ilmoittaudu minulle niin sovitaan paikka ja aika.


Pienryhmävalmennus synnyttäneille äideille


Tämä pieryhmävalmennus on tarkoitettu sinulle äiti, joka haluaa aloittaa liikunnan turvallisesti  ja lempeästi raskauden ja synnytyksen jälkeen. Valmennus sisältää erilaisia keskivartalon ja lantiopohjan harjoitteita, sekä kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoitteita.

Ryhmä sisältää yhden yksityistapaamisen, 4 ryhmätreeniä ja kotiharjoiteohjeet.

Ryhmä sopii sinulle, jos:

>  Olet synnyttänyt n. 2-6 kk sitten.
>  Haluat aloittaa liikunnan turvallisesti raskauden ja synnytyksen jälkeen
>  Haluat välttää virtsankarkailun ja gynekologiset laskeumat.
>  Haluat kuntouttaa vastalihasten erkauman tai ennaltaehkäistä sen   
   
    syntymisen.

>  Haluat olla energinen ja hyvinvoiva äiti.

Ennen ryhmän kokoontumista tehdään sinun kanssasi alkukartoitus, ryhtitestaukset, vastalihasten erkauman tutkiminen.  Kysy lisää tulevista ryhmistä.

>  Valmennus maksetaan ensimmäisellä tapaamiskerralla. 
>  Maksuksi käyvät korttimaksu, käteinen, lahjakortti, ePassi sekä Smartum.
>  Lisätitetoa ja ilmoittautuminen sähköpostilla liikkuvamutsi@hotmail.com tai 
puh. 0400277095. Ilmoittaudu minulle niin sovitaan paikka ja aika.

ASIAKASPALAUTTEITA AIEMMIN TÄSSÄ VALMENNUKSESSA MUKANA OLLEILTA.

-''Sain valmennuksesta hyviä neuvoja ja uusia oppeja synnytyksen jälkeiseen palautumiseen. Iiris oli ihana valmentaja ja tuki hyvin valmennettavaa koko valmennuksen ajan''.

-''Yhteiset jumppahetket pienryhmävalmennuksessa toivat pienen hetken omaa-aikaa vauvatuoksuiseen arkeen ja niiden pohjalta oli kiva jatkaa omia treenejä kotona''. 


Lantionpohja ja keskivartalo vahvaksi- pienryhmä valmennus

Keskivartalon ja lantionpohjan lihasten vahvistaminen antaa sinulle litteämmän vatsan, parantaa virtsanpidätystä, parantaa ryhtiä ja vähentää selkäkipuja. Lantionpohjan ja keskivartalon lihasten treenaaminen olisi hyväksi kaiken ikäisille naisille, lantionpohjan treenaaminen etenkin kaikille synnyttäneille on tärkeää. Mutta olitpa vasta synnyttänyt tai oli synnytyksestä kulunut jo vuosia olet tervetullut valmennukseen, kaiken ikäiset naiset ovat siis tervetulleita tähän valmennukseen.

Valmennuksessa lantionpohjan lihasten harjoittelu aloitetaan tunnistamisharjoituksista, jonka jälkeen edetään askel kerrallaan haastavampiin lantionpohjan harjoitteisiin. Valmennuksessa lantionpohjaa ja keskivartalon lihaksia tulee treenattua todella monipuolisesti ja saat hyviä vinkkejä lantionpohjalihasten ja vatsalihasten kotiharjoitteluun.   Saat pienryhmävalmennuksesta äitiysliikuntavalmentajan ja muiden kurssilaisten tuen. 

UUSI RYHMÄ TULOSSA MYÖHEMMIN! 

 HINTA 75e /5 viikkoa

Lantionpohja ja keskivartalo vahvaksi- pienryhmävalmennus kestää viisi viikkoa, saat lantionpohjan lihasten ja keskivartalon syvien lihasten kotiharjoitusohjeet.

5 pienryhmä tapaamista ja äitiysliikuntavalmentajan ja muiden ryhmäläisten tuen!

Kurssilaisialla on mahdollisuus vatsalihasten erkauman tutkiminen yksilökäynti, hintaan 45e ( ovh.65e) ennen pienryhmä valmennuksen alkua tai valmennuksen aikana. Kartoituksen avulla selvitämme vatsalihasten erkauman tilanteen ja kurssin aikana saat monipuolisesti eväitä myös erkauman kuntouttamiseen. 

 • Valmennus maksetaan ensimmäisellä tapaamiskerralla.
 • Maksuksi käyvät korttimaksu, käteinen, lahjakortti, ePassi sekä Smartum.
 • Lisätitetoa sähköpostilla liikkuvamutsi@hotmail.com tai puh 0400277095.
 • Ilmoittautua voit nettisivujen kautta, sähköpostilla, puhelimitse tai vaikkapa instassa laittamalla viestiä.
 • Valmennukseen voi osallistua myös etänä teamsin kautta, jolloin lähetän sinulle laskun ennen ensimmäistä tapaamista
Vatsalihasten erkauman tutkiminen


Olipa synnytyksestä kulunut alle vuosi tai useampikin - nyt sinulla on mahdollisuus tukituttaa, missä tilanteessa vastalihasten erkauma on. Tutkimuksessa tarkastellaan erkauma-asioita ja lisäksi myös keskivartalon tukea ja palautumista. Saat kotiharjoitusohjeet, jotka sisältävät keskivartalon syvien lihasten harjoitteita ja lantionpohjan lihasten harjoitteita.

Jatkossa voit tarpeen mukaan varata kontrollikäynnin, jossa voidaan tutkia edistymistäsi ja tarpeen mukaan laaditaan sinulle jatkoharjoitusohjelma. Tapaaminen kestää 60 min.

Yhden käynnin hinta on 65e.

Tapaaminen sisältää:

 • Vatsalihasten erkauman tutkimisen
 • Ryhtitestaukset
 • Keskivartalon syvien lihasten kotiharjoitteiden läpi käymisen
 • Lantionpohjan lihasten kotiharjoitteiden läpi käymisen.
 •  Valmennus maksetaan ensimmäisellä tapaamiskerralla.

 •  Maksuksi käyvät korttimaksu, käteinen, lahjakortti, ePassi sekä Smartum.

 •  Lisätitetoa ja ilmoittautuminen sähköpostilla liikkuvamutsi@hotmail.com tai   puh 0400277095. Ilmoittaudu minulle niin sovitaan paikka ja aika.

ASIAKASPALAUTTEITA:

''Erkauman tutkimus kotikäyntinä oli helppo sovittaa ruuhkavuosien keskellä omiin aikatauluihin. Tutkimus oli kattava ja siitä sai paljon hyödyllistä tietoa ja ohjeita omaan yksilölliseen tilanteeseen. Iiris kohtasi asiakkaan lisäksi myös kotona pyörivät lemmikit ja lapset hyvin ja lempeästi ''

''Käynnillä oli mukava lämmin tunnelma ja tunsin tulleeni kuulluksi. Oli ehdottomasti hyvä käydä tsekkaamassa vatsalihaserkaumatilanne. Kiitos!''


ÄITI-VAUVA jumppa


Äiti-vauva jumppa on liikuntahetki äidille, johon voi tulla vauvan kanssa. Ryhmässä äiti voi aloittaa heti, kun kokee olevansa  valmis liikkumaan synnytyksen jälkeen. Liikkeet ovat lempeitä mm. lantionpohjanlihasten aktviointia ja rentouttamista, keskivartalon syvien lihasten aktivointia yms. 

ÄITI-VAUVA JUMPPA 

Tulossa alkuvuodesta!

HINTA 55e sisältää 4 jumppaa tai kertamaksulla hintaan 15e/kerta. Muista ilmoittautua mukaan, vaikka osallistut kertmaksulla!
Voit osallistua myös etänä! 

Jos et kaikille kerroille pääse mukaan on myös tallenne mahdollisuus, voit jumpata tallenteen avulla kotona kun sinulle sopii.

 • Valmennus maksetaan ensimmäisellä tapaamiskerralla.

 • Maksuksi käyvät korttimaksu, käteinen, lahjakortti, ePassi, smartum ja edenred.

 • Lisätitetoa ja ilmoittautuminen sähköpostilla liikkuvamutsi@hotmail.com tai puh 0400277095.

 • Ryhmävalmennuksiin ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua 7vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tulleista peruuntumisista veloitan 50% osallistumismaksusta (lääkärintodistuksella maksua ei peritä). Ryhmävalmennukseen pystyy osallistumaan myös etänä, jos ei jostain syystä pääse paikanpäälle. Ilmoita hyvissä ajoin minulle, jos haluat olla etänä teamsin kautta. Jos minä äitiysliikuntavalmentajana sairastun tms., siirretään kerta korvaavaan ajankohtaan. Jos ryhmä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua ryhmä korvauksetta. Ilmoittautumalla hyväksyt ilmoittautumisehdot

ASIAKASPALAUTTEITA

''Liikkuvan Mutsin jumpissa oli yhdessä tekemisen meininki ilolla höystettynä ja vauvat rakkaudelle huomioiden. Jumpassa tuli lämmin, mutta se oli kuitenkin sopivan lempeää myös, niille joilla synnytyksestä on kulunut vasta vähemmän aikaa.  Kevennettyjä liikevariaatioitakin oli aina tarjolla. Jumpat oli huolella ja ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu. Kiitos Iiris! ''

''Äiti-vauva jumppa oli aivan ihana kokemus lempeästä synnytyksen jälkeisestä, oman kehon huomioivasta, mutta tehokkaasta treenistä. Ihan täydellisesti sovellettavissa omaan välillä niin hektiseen arkeen. Oon vetänyt kaksi treeniä kotona etänä ja kaksi paikan päällä Hiukkavaarassa, joista toisessa oli myös isompi lapsi mukana. Ihanaa joustavuutta myös omiin viime hetken muutoksiin. Suosittelen!''

Lantionpohja kuntoon- verkkovalmennus

Keskivartalon ja lantionpohjan lihasten vahvistaminen antaa sinulle litteämmän vatsa, parantaa virtsanpidätystä, parantaa ryhtiä ja vähentää selkäkipuja. Lantionpohjalihaksilla on merkittävät rooli keskivartalon tukemisessa yhdessä syvien vatsalihasten ja muiden tukilihasten kanssa. Kaiken ikäisten naisten olisi hyvä treenata lantionpohjan lihaksia, lantionpohjan treenaaminen etenkin synnyttäneille on tärkeää. Olitpas vasta synnyttänyt tai oli synnytyksestä kulunut jo vuosia, olet tervetullut tähän lantionpohja vahvaksi verkkovalmennukseen.

Tässä viiden viikon verkkovalmennuksessa edetään askel kerrallaan kohti haastavimpia harjoitteita. Verkkovalmennuksessa tehdään monipuolisesti erilaisia lantionpohjan lihasten ja syvien vatsalihasten aktivaatio harjoitteita. Lisäksi verkkovalmennukseen kuuluu lantionpohjan rentoutus video. Videoissa on selkeästi kerrottu liikkeet ja toistomäärät. Videot ovat lyhyitä 5-6min mittaisia, jotka voit näppärästi tehdä arjen keskellä. Tottahan toki, jos haluat tehdä pidemmän treenin kerralla, voit lisätä sarjojen ja toistojen määriä ja yhdistellä eri liikevideoita oman mielen mukaan.

Saat sähköpostiin verkkovalmennuksen videot ja voit edetä omaan tahtiin. Lähetän sinulle laskun 1-2 vuorokauden kuluttua, verkkovalmennuksen tilaamisesta. Jos haluat hyödyntää epassi tai smartum maksamista, laita minulle viestiä. Verkkovalmennukseen voit ilmoittautua alla olevan ilmoittaumis lomakkeen kautta tai suoraan sinulle sähköpostitse tai puh. 0400277095

Verkkovalmennuksen hinta: ALEHINTA 30E, (norm. 45E)

 Äitituokio 5.10 Hiukkavaarassa!


Suosittu äitituokio järjestetään torstaina 5.10 klo 9.30-11.30 Hiukkavaaran nuorisotalo.

Osoite: Tähtimarssi 3. (Kirjaston pääty)


Ohjelmassa

•Monipuolinen koko kehon jumppa (kehonpainolla tehtäviä liikkeitä, joissakin liikkeissä vauva voi olla äidin sylissä, lantionpohjan lihasten harjoituksia, kehonhuolto ja liikkuvuus harjoituksia) jumpan kesto noin 40min


•Herkullinen ja monipuolinen aamupala

• Osallistujat saavat kotiin viemisenä gift bagit.


• Ohjelmassa myös lahjakorttien arvontaa. Osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortti @liikkuvamutsi.fi palveluihin sekä lahjakortti unavaatteen ihaniin tuotteisiin. Yhteistyössä: @unavaate 


Voit tulla yksin tai vauvan kanssa, 

sopii myös raskaana oleville.


Ilmoittaudu mukaan ja vinkkaa kaverille. Ilmoittautua voi täällä somessa tai nettisivujen kautta.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mahdollisista allergioista.

Ilmoittaudu pian sillä paikkoja on rajoitetusti.

Tapahtuman hinta:30e. 


Maksuvälineenä käy, kortti, käteinen, epassi, edenred ja Smartum.

Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua 4vrk ennen tapahtumaa,sen jälkeen tulleista peruuntumisista peritään 50% osallistumismaksusta.


Nähdään äitituokiossa 🤎

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Ilmottaudu mukaan ja varaa paikkasi pienryhmä- ja yksilövalmennukseen! Yksilövalmennukseen ilmottautunut, olen sinuun yhteydessä ilmottautumisen jälkeen ja sovitaan aika ja paikka valmennukselle, teen yksilövalmennuksia mm. kotikäynteinä tai voidaan tavata vaikkapa kaupungin kuntosalilla tai honkapirtillä yms.

Vahvistan ilmoittautumisen sähköpostilla.