P A L V E L U T


VAHVA RASKAUS-

Raskauden ajan yksilövalmennus

Raskauden ajan yksilövalmennus sopii odottavalle äidille, joka haluaa liikkua raskausaikana turvallisesti. Yksilövalmennukseen sisältyy monipuolisesti kehoa vahvistavia sekä rentouttavia liikkeitä ja se valmistaa kehoa tulevaan synnytykseen. Yhden tapaamisen kesto on 60 minuuttia. Tapaamiset toteutetaan kotikäyntinä. Hinta: 175e sisältää 3 tapaamista.

 Ensimmäinen käynnillä tehdään laajat esitietokysely ja alkutestit, Toisella ja kolmannella käynnillä käydään läpi etenemistä ja yhdessä voidaan tehdä eri harjoitteita yms.  Harjoittelu suunnitellaan yksilöllisesti äidin lähtötaso huomioiden. Kysy rohkeasti, jos sinulla on jotain kysyttävää.

Valmennus sisältää:

 • Treeniohjelman, joka sisältää vahvistavia lihaskuntoharjoitteita raskausajalle

 • Ohjeet lantionpohjan ja keskivartalon syvien lihasten harjoitteluun, sekä hengityksen käyttöön osana harjoittelua

 • Lantionpohjan rentoutusharjoituksia.

 • Valmennukseen voi osallistua myös etänä, jolloin lähetän laskun ennen ensimmäistä tapaamista.

 • Valmennus maksetaan ensimmäisellä tapaamiskerralla.

 • Maksuksi käyvät korttimaksu, käteinen, lahjakortti, ePassi sekä Smartum.

 • Lisätitetoa ja ilmoittautuminen sähköpostilla liikkuvamutsi@hotmail.com tai puh 0400277095. Ilmoittaudu minulle niin sovitaan paikka ja aika.

ASIAKASPALAUTTEITA

''Kiitos Iiris sinulle! On ollut ihanaa olla raskauden ajan yksilövalmennuksessa. Olen tullut kuulluksi. Ohjaat lempeästi ja huomioit raskaudenajan ''vaivani''. Ehdottomasti jatkan äiti-vauva jumpassa, kunhan pienokainen syntyy''Palaudu synnytyksestä - yksilövalmennus- Kotikäyntinä.

Tämä valmennus sopii sinulle, joka kaipaat tukea ja ohjeistusta liikunnan aloittamiseen turvallisesti raskauden ja synnytyksen jälkeen. Harjoittelu suunnitellaan yksilöllisesti sinun lähtötilanteesi ja palautuminen huomioiden. Yhden tapaamisen kesto on 60 minuuttia. Tapaamiset järjestetään kotikäynteinä.

Hinta: 175e sisältää 3 tapaamista. 

Ensimmäinen käynnillä tehdään laajat esitietokysely ja alkutestit, erkauman tutkiminen ja ryhtitestit, Toisella ja kolmannella käynnillä käydään läpi etenemistä ja yhdessä voidaan tehdä eri harjoitteita yms. Harjoittelu suunnitellaan yksilöllisesti äidin lähtötaso huomioiden. Kysy rohkeasti, jos sinulla on jotain kysyttävää.

Valmennus sisältää:

 • Alkukartoitus

 • Erkauman tutkiminen sekä ryhtitestit

 • Lantionpohjan ja keskivartalon syvän tuen aktiviointi harjoitus ohjeet

 • 1-2 jakoisen lihaskuntotreenin kotiin synnytyksestä palautumisen tueksi, joka suunnillaan yhdessä sinun toiveiden mukaan.

 • Lantionpohjan rentoutus harjoitukset.

 • Valmennukseen voi osallistua myös etänä, jolloin lähetän laskun ennen ensimmäistä tapaamista.

 • Valmennus maksetaan ensimmäisellä tapaamiskerralla.

 • Maksuksi käyvät korttimaksu, käteinen, lahjakortti, ePassi sekä Smartum.

 • Lisätitetoa ja ilmoittautuminen sähköpostilla liikkuvamutsi@hotmail.com tai puh 0400277095. Ilmoittaudu minulle niin sovitaan paikka ja aika.


Pienryhmävalmennus synnyttäneille äideille


Tämä pieryhmävalmennus on tarkoitettu sinulle äiti, joka haluaa aloittaa liikunnan turvallisesti  ja lempeästi raskauden ja synnytyksen jälkeen. Valmennus sisältää erilaisia keskivartalon ja lantiopohjan harjoitteita, sekä kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoitteita.

Ryhmä sisältää yhden yksityistapaamisen, 4 ryhmätreeniä ja kotiharjoiteohjeet.

Ryhmä sopii sinulle, jos:

>  Olet synnyttänyt n. 2-6 kk sitten.
>  Haluat aloittaa liikunnan turvallisesti raskauden ja synnytyksen jälkeen
>  Haluat välttää virtsankarkailun ja gynekologiset laskeumat.
>  Haluat kuntouttaa vastalihasten erkauman tai ennaltaehkäistä sen   
   
    syntymisen.

>  Haluat olla energinen ja hyvinvoiva äiti.

Ennen ryhmän kokoontumista tehdään sinun kanssasi alkukartoitus, ryhtitestaukset, vastalihasten erkauman tutkiminen.  Kysy lisää tulevista ryhmistä.

>  Valmennus maksetaan ensimmäisellä tapaamiskerralla. 
>  Maksuksi käyvät korttimaksu, käteinen, lahjakortti, ePassi sekä Smartum.
>  Lisätitetoa ja ilmoittautuminen sähköpostilla liikkuvamutsi@hotmail.com tai 
puh. 0400277095. Ilmoittaudu minulle niin sovitaan paikka ja aika.

ASIAKASPALAUTTEITA AIEMMIN TÄSSÄ VALMENNUKSESSA MUKANA OLLEILTA.

-''Sain valmennuksesta hyviä neuvoja ja uusia oppeja synnytyksen jälkeiseen palautumiseen. Iiris oli ihana valmentaja ja tuki hyvin valmennettavaa koko valmennuksen ajan''.

-''Yhteiset jumppahetket pienryhmävalmennuksessa toivat pienen hetken omaa-aikaa vauvatuoksuiseen arkeen ja niiden pohjalta oli kiva jatkaa omia treenejä kotona''. ÄITI-VAUVA jumppa


Äiti-vauva jumppa on liikuntahetki äidille, johon voi tulla vauvan kanssa. Ryhmässä äiti voi aloittaa heti, kun kokee olevansa  valmis liikkumaan synnytyksen jälkeen. Liikkeet ovat lempeitä mm. lantionpohjanlihasten aktviointia ja rentouttamista, keskivartalon syvien lihasten aktivointia yms. 

ÄITI-VAUVA JUMPPA 

Tulossa alkuvuodesta!

HINTA 55e sisältää 4 jumppaa tai kertamaksulla hintaan 15e/kerta. Muista ilmoittautua mukaan, vaikka osallistut kertmaksulla!
Voit osallistua myös etänä! 

Jos et kaikille kerroille pääse mukaan on myös tallenne mahdollisuus, voit jumpata tallenteen avulla kotona kun sinulle sopii.

 • Valmennus maksetaan ensimmäisellä tapaamiskerralla.

 • Maksuksi käyvät korttimaksu, käteinen, lahjakortti, ePassi, smartum ja edenred.

 • Lisätitetoa ja ilmoittautuminen sähköpostilla liikkuvamutsi@hotmail.com tai puh 0400277095.

 • Ryhmävalmennuksiin ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua 7vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tulleista peruuntumisista veloitan 50% osallistumismaksusta (lääkärintodistuksella maksua ei peritä). Ryhmävalmennukseen pystyy osallistumaan myös etänä, jos ei jostain syystä pääse paikanpäälle. Ilmoita hyvissä ajoin minulle, jos haluat olla etänä teamsin kautta. Jos minä äitiysliikuntavalmentajana sairastun tms., siirretään kerta korvaavaan ajankohtaan. Jos ryhmä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua ryhmä korvauksetta. Ilmoittautumalla hyväksyt ilmoittautumisehdot

ASIAKASPALAUTTEITA

''Liikkuvan Mutsin jumpissa oli yhdessä tekemisen meininki ilolla höystettynä ja vauvat rakkaudelle huomioiden. Jumpassa tuli lämmin, mutta se oli kuitenkin sopivan lempeää myös, niille joilla synnytyksestä on kulunut vasta vähemmän aikaa.  Kevennettyjä liikevariaatioitakin oli aina tarjolla. Jumpat oli huolella ja ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu. Kiitos Iiris! ''

''Äiti-vauva jumppa oli aivan ihana kokemus lempeästä synnytyksen jälkeisestä, oman kehon huomioivasta, mutta tehokkaasta treenistä. Ihan täydellisesti sovellettavissa omaan välillä niin hektiseen arkeen. Oon vetänyt kaksi treeniä kotona etänä ja kaksi paikan päällä Hiukkavaarassa, joista toisessa oli myös isompi lapsi mukana. Ihanaa joustavuutta myös omiin viime hetken muutoksiin. Suosittelen!''

Lantionpohja kuntoon- verkkovalmennus

Keskivartalon ja lantionpohjan lihasten vahvistaminen antaa sinulle litteämmän vatsa, parantaa virtsanpidätystä, parantaa ryhtiä ja vähentää selkäkipuja. Lantionpohjalihaksilla on merkittävät rooli keskivartalon tukemisessa yhdessä syvien vatsalihasten ja muiden tukilihasten kanssa. Kaiken ikäisten naisten olisi hyvä treenata lantionpohjan lihaksia, lantionpohjan treenaaminen etenkin synnyttäneille on tärkeää. Olitpas vasta synnyttänyt tai oli synnytyksestä kulunut jo vuosia, olet tervetullut tähän lantionpohja vahvaksi verkkovalmennukseen.

Tässä viiden viikon verkkovalmennuksessa edetään askel kerrallaan kohti haastavimpia harjoitteita. Verkkovalmennuksessa tehdään monipuolisesti erilaisia lantionpohjan lihasten ja syvien vatsalihasten aktivaatio harjoitteita. Lisäksi verkkovalmennukseen kuuluu lantionpohjan rentoutus video. Videoissa on selkeästi kerrottu liikkeet ja toistomäärät. Videot ovat lyhyitä 5-6min mittaisia, jotka voit näppärästi tehdä arjen keskellä. Tottahan toki, jos haluat tehdä pidemmän treenin kerralla, voit lisätä sarjojen ja toistojen määriä ja yhdistellä eri liikevideoita oman mielen mukaan.

Saat sähköpostiin verkkovalmennuksen videot ja voit edetä omaan tahtiin. Lähetän sinulle laskun 1-2 vuorokauden kuluttua, verkkovalmennuksen tilaamisesta. Jos haluat hyödyntää epassi tai smartum maksamista, laita minulle viestiä. Verkkovalmennukseen voit ilmoittautua alla olevan ilmoittaumis lomakkeen kautta tai suoraan sinulle sähköpostitse tai puh. 0400277095

Verkkovalmennuksen hinta: ALEHINTA 30E, (norm. 45E)

Äitituokio

 • Äitituokio Hiukkavaarassa
 • Suosittu äitituokio järjestetään perjantaina 24.5 klo 9.30-11.30 Hiukkavaaran nuorisotalo. Osoite: Tähtimarssi 3. (Kirjaston pääty)
 • Ohjelmassa
 • • Äiti-vauva jumppa, jumpan voi tehdä ilman vauvaa. Jos vauva nukkuu, ei vauvaa tarvitse herättää jumppaan,ellet itse halua. 
 • •Herkullinen ja monipuolinen aamupala.
 • • Ohjelmassa myös lahjakorttien arvontaa. Osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortti @liikkuvamutsi.fi palveluihin.
 • • Osallistujat saavat kotiin viemisenä gift bagin. 
 • Voit tulla yksin tai vauvan kanssa, sopii myös raskaana oleville.
 • Ilmoittaudu mukaan ja vinkkaa kaverille. Ilmoittautua voi täällä somessa tai nettisivujen kautta.
 • Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mahdollisista allergioista.
 • Ilmoittaudu pian sillä paikkoja on rajoitetusti.
 • Äitituokion hinta on: 35e
 • Maksuvälineenä käy, kortti, käteinen, epassi, edenred ja Smartum.
 • Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua 4vrk ennen tapahtumaa,sen jälkeen tulleista peruuntumisista peritään 50% osallistumismaksusta.
 • Nähdään äitituokiossa 🤎

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Ilmottaudu mukaan ja varaa paikkasi pienryhmä- ja yksilövalmennukseen! Tästä voi ilmoittautua, myös äitituokioon. Yksilövalmennukseen ilmottautunut, olen sinuun yhteydessä ilmottautumisen jälkeen ja sovitaan aika ja paikka valmennukselle, teen yksilövalmennuksia mm. kotikäynteinä tai voidaan tavata vaikkapa kaupungin kuntosalilla tai honkapirtillä yms.

Vahvistan ilmoittautumisen sähköpostilla.