ÄITIYSHIERONTA

Mama Massage- äitiyshieronta on tarkoitettu raskaana oleville ja synnytyksestä palautuville äideille.

Palveluina:

•75min käynti sisältää n.15min alkuhaastattelun & 60min hieronnan. Hinta: 65e

 •90min käynti sisältää n.15min alkuhaastattelun & 75min hieronnan. Hinta: 75e

🤎Raskausajan hieronnossa huomioidaan odottavan äidin kehon muutoksia, kiputiloja ja raskausajan tarpeita. Hieronta on lempeää ja auttaa rentoutumaan. Hieronnalla lievitetään raskauden ajan kiputiloja ja lihas jännityksiä, sekä hieronta valmistaa odottavaa äitiä tulevaan synnytykseen. Hieronta voidaan toteuttaa koko raskauden ajan. Alkuraskaudessa voit olla vatsallaan, vatsan kasvaessa hierontaa tehdään äidin istuessa tai kylkimakuulla vartalotyynyä apuna käyttäen. 


🤎Synnytyksestä palauttavassa hieronnassa huomioidaan raskausajan ja synnytyksen jälkeiset muutokset kehossa, synnytyksestä palautuminen ja vatsalihasten erkauma. Hieronta edistää synnytyksestä palautumista ja auttaa äitiä jaksamaan vauva-arjessa. Hieronnalla voidaan lievittää kiputiloja ja lihasjumeja. Synnytyksen jälkeen hierontaan voi tulla niin pian kuin itsestä tuntuu sopivalta. Halutessasi voimme tarkastaa myös esim. vatsalihasten erkauman tilannetta tai tehdä sektioarvelle käsittelyä, jolla arvesta voidaan saada pehmeämpi ja joustavampi sekä vähemmän kiristävä. Voin myös opettaa arpikäsittelyä niin, että voit tehdä sitä myös kotona ja arpea kannattaakin alkaa käsitellä jo muutaman viikon kuluttua leikkauksesta. Jos vatsalla makuu on hankalaa esim. rintoihin kohdistuvan paineen vuoksi, voidaan hieronta tehdä myös muissa asennoissa kuten selin- ja kylkimakuulla asento tyynyä hyödyntäen.

Yleisimmät oireet, joita voidaan hieronnalla lievittää: mm. alaselkäkivut, liitoskivut, lonkan alueen kivut, jalkojen ja käsien turvotus, niska- ja hartiaseudun kivut sekä rannekanavanoireiyhtymän kipuja. Voit tulla hierontaan, vaikka sinulla ei olisi mitään oireita, tule rentoutumaan ja nauttimaan omasta ajasta!


Äitiyshieronnan hyötyjä ovat:

<3 Vähentää stressiä, sekä saat keholle ja mielelle hyvää oloa.

<3 Helpottaa lihaksissa ja fascioissa tuntuvia jännitys ja kiputiloja.

<3 Lievittää turvotusta

<3 Valmistaa raskaana olevaa äitiä synnytykseen

<3 Edistää ja nopeuttaa synnytyksestä palautumista

Hierontaa Oulun lasaretissa hoitohuoneella sekä kotikäynteinä 🤎
 

Hoitohuoneen osoite: 

Kasarmintie 13, A-talo ja 3kerros. Parkki maksullinen toimii sovelluksella. ( easypark, parkman, moovy)


Kotikäyntien hinnat sisältävät matkakulut 15km säteellä Oulun Ritaharjusta. Matkakorvaus 15km ylittävältä osalta 0.45e/km

Varausehdot:

Jos varauksen peruu 48 tuntia ennen, maksua ei veloiteta. Myöhemmin tulleista peruutuksista veloitetaan puolet hoidon hinnasta. Peruuttamattomista varauksista veloitetaan täysi hinta. Sairastapauksissa vaaditaan lääkärintodistusta/hoitajantodistusta.