LAPSIPERHEIDEN PALVELUT

Teen äitiysliikuntapalveluiden lisäksi lapsiperheiden kotipalvelua Pohteelle Oulun alueella. Tuotan palvelua palvelusetelillä, sekä voit ostaa palvelua itse maksavana asiakkaana. Voit vähentää lapsiperheiden palvelun hinnasta 60% kotitalousvähennykseen.

Lapsiperheillä on sosiaalihuoltolain mukaisesti oikeus palveluseteliin monenlaisissa elämän eri käänteissä. Lapsiperheiden kotipalvelun palveluseteli voidaan myöntää asiakkaalle, joka täyttää kotipalvelun kriteerit. Kotipalvelu on perheen arjen tukemiseen tarkoitettua työtä, jota voi saada alentuneen toimintakyvyn vuoksi, joka voi johtua esim. perhetilanteen, rasittuneisuuden, synnytyksen, vamman tai muun syyn takia. Jos mietitte, oletteko te oikeutettuja palveluun, niin varmistakaa omat etuutenne ensin pohteelta. Uudet kotipalvelun asiakkaat saavat vuodessa kahden viikon ajan kotipalvelua maksuttomasti. Kotipalvelujakson aikana arvioidaan perheen palvelutarve ja säännöllisen kotipalvelun tai muun tuen tarve.

HUOM! Jos asiakas peruu käynnin 42tunnin sisällä, laskutan käynnin normaalin tuntihinnan mukaan. Sairastapauksissa lääkärintodistuksella käyntiä ei peritä. Jos käynnin ajankohtaa haluaa vaihtaa tulee se tehdä 42 tuntia ennen käyntiä, toki mitä aiemmin käynnin vaihtaa sen paremmin minulla on vapaita aikoja tarjolla!

Kysy rohkeasti lisätietoja lapsiperheiden kotipalvelusta.

https://pohde.fi/palvelut/lapsiperheiden-kotipalvelu/Lapsiperheiden kotipalvelu on apuna perheille kaikenlaisissa jokapäiväiseen elämään liittyvissä tehtävissä ja toiminnoissa. Kotipalveluna annettava apu on suunnitelmallista ja auttamista kotiaskareissa, lastenhoidossa ja kasvatuksessa, yhdessä tehden.  

HINNASTO:

Arkisin klo 7-18 hinta 37e/h

Arkisin klo 18-22 hinta 42e/h

Launatai klo 7-18 hinta: 47e/h

Sunnuntai ja arkipyhät 7-18 hinta: 65e/h.