HINNOITTELU

Raskauden ajan yksilövalmennus

175e sisältää 3 tapaamista.

Palaudu synnytyksestä yksilövalmennus

175e sisältää 3 tapaamista.

Pienryhmävalmennus synnyttäneille äideille

Sisältää yhden yksilötapaamisen ja 4 yhteistreeniä

120€

ÄITI-VAUVA jumppa

Sisältää 5 jumppakertaa.

4 jumppakertaa, hintaan 55e

69€

Lantionpohja kuntoon- verkkovalmennus

5 viikon verkkovalmennus, jossa voit edetä omaan tahtiin. ALE 30E (norm. 45e)

30€

Yksityisystilaisuuksiin jumppatuokio

Hinta 120e/h sis. alv 

Kysy rohkeasti lisää ja suunnitellaan teidän tilaisuuteen sopiva jumppatuokio.

120€

Äitituokio

Sisältää yhden äitituokion.

30€

Kotikäyntien hinnat sisältävät matkakulut 15 km säteellä Oulun Ritaharjusta. Matkakorvaus 15km ylittävältä osalta 0.45e/km.


  • Valmennus maksetaan ensimmäisellä tapaamiskerralla.

  • Maksuksi käyvät korttimaksu, käteinen, lahjakortti, ePassi sekä Smartum.

  • Kaikki hinnat sisältävät ALV:n

  • Lisätitetoa ja ilmoittautuminen sähköpostilla liikkuvamutsi@hotmail.com tai puh 0400277095. Ilmoittaudu minulle, niin sovitaan paikka ja aika.

  • Saatavilla on myös lahjakortteja. Lisätietoa sähköpostilla tai puhelimitse.

  • Ryhmävalmennuksiin ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua 7vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tulleista peruuntumisista veloitan 50% osallistumismaksusta (lääkärintodistuksella maksua ei peritä). Ryhmävalmennukseen pystyy osallistumaan myös etänä, jos ei jostain syystä pääse paikanpäälle. Ilmoita hyvissä ajoin minulle, jos haluat olla etänä teamsin kautta.  Jos minä äitiysliikuntavalmentajana sairastun tms., siirretään kerta korvaavaan ajankohtaan. Jos ryhmä ei täyty, järjestäjällä on oikeus perua ryhmä korvauksetta. Ilmoittautumalla hyväksyt ilmoittautumisehdot.

  • Ilmoittautumisehdot yksilövalmennus: Kun yksilövalmennuksen varauksen peruuttaa viimeistään 36h ennen, maksua ei veloiteta. Myöhemmin tulleista peruutuksista veloitetaan puolet valmennuksen hinnasta. Peruuttamattomista varauksista veloitetaan täysi hinta. Poikkeuksena äkillinen sairastuminen, josta lääkärin todistus. Ota yhteyttä puhelimitse sairastapauksissa, kun haluat siirtää varaustasi yksilövalmennuksesta eri ajankohtaan. Valmennukseen pystyy osallistumaan myös etänä, jos ei jostain syystä pääse paikanpäälle. Jos minä äitiysliikuntavalmentajana sairastun tms., siirretään kerta korvaavaan ajankohtaan. Ilmoittautumalla hyväksyt ilmoittautumisehdot.