IIRIS VÄHÄSÖYRINKI

Olen terveydenhoitaja, äitiysliikuntavalmentaja, fysioterapia opiskelija sekä äiti ihanalle tytölle ja vaimo rakkaalle miehelleni. Äitien hyvinvoinnin tukeminen on minulle sydämen asia ja oman raskauden ja synnytyksen myötä opiskelin äitiysliikuntavalmentajaksi ja tällä hetkellä opiskelen töiden ohessa fysioterapeutiksi.

Koen, että neuvolatyötaustastani on suuresti hyötyä tällä saralla.
Haluan tukea ja ohjata sinua turvalliseen liikuntaan raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Minulle on tärkeää, että löydät ilon liikkumiseen ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen arjen keskellä.
Äitiysliikuntavalmentajan tarjoan yksilövalmennuksia raskaana oleville ja synnyttäneille äideille. Lisäksi minulla on lantionpohja kuntoon- verkkovalmennus. Minulla on erilaisia äitiysliikuntaryhmiä tarjolla, joista löydät lisätietoa äitiysliikuntapalvelut/ryhmät kohdasta.

Äitiysliikuntapalveluiden lisäksi toimin Oulun kaupungille palveluntuottajana lapsiperheiden palveluissa. Voit saada lapsiperheiden palvelua kaupungin palvelusetelillä tai itse maksavana asiakkaana. Lue lisää kohdasta lapsiperheiden kotipalvelut.


Kun äiti voi hyvin koko perhe voi paremmin. 
Haluan sinun perheesi parasta.

  • Äitiysliikuntavalmentaja (Äitiysliikunta-akatemia) 
  • Terveydenhoitaja
  • Fysioterapeutti opiskelija
  • Hyvinvointiyrittäjä, Liikkuva Mutsin perustaja

Kun äiti voi hyvin koko perhe voi paremmin.